Muziek van cd op pc

Datum van publicatie: 08.04.2019

Pak een beschrijfbare CD. Maar als dat niet zo is, dan zullen veel mediaspelers de muziek die op de USB-stick staat niet af kunnen spelen. Om bestanden die op een cd-rom of op een dvd staan te kopiëren naar de pc, gaat u als volgt te werk:

Jak vypálit CD , العربية: Het is aanbevolen eerst op de knop "Albumgegevens zoeken" te klikken, zodat via internet geprobeerd wordt de juiste artiest en titel van alle nummers op te zoeken.

Het rippen, ofwel het kopiëren van één of meerdere nummers van de audio-cd gaat nu als volgt: In het sorteermenu boven de nummers van de afspeellijst kun je het sorteertype kiezen.

Meer leren over uw thuiscomputer? Via de optie Bestandsindeling in dit onderdeel kunt u aangeven welke bestandsindeling u wilt gebruiken.

De schijf wordt nu geformatteerd om te kunnen branden met het Live File System formaat. Ik zou je erg erkentelijk zijn, moest hiervoor een oplossing bestaan, muziek van cd op pc. Nu kun je de gekopieerde bestanden eventueel sorteren en hernoemen, precies zoals je het op het eindresultaat de gebrande CD wilt hebben. In het dialoogvenster "Op hoe herken je een longontsteking baby branden" geef je de schijf een naam en klik je op "Volgende".

Klik in Verkenner met de rechtermuisknop op het nummer waar de gegevens niet van kloppen.

Er verschijnt een dialoogvenster waarin u klikt op "Bestanden op een gegevensschijf branden".
  • Let op dat de lege CD niet gekrast of vies is.
  • Navigeer met Verkenner naar de map waar u de bestanden naartoe wilt kopiëren. Vink 'Inclusief CD-Text' aan als je informatie wilt meebranden die door sommige cd-spelers kan worden weergegeven op het display.

Rippen met Winamp

Voorts gaat het kopiëren naar de USB-stick op precies dezelfde wijze als zojuist besproken. Uitaard kunt u Verkenner ook zelf starten wanneer Verkenner niet automatisch start. Waarschuwingen Het downloaden, branden en verspreiden van illegale content is verboden.

Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, software, internet en thuisnetwerk. Klik in het geopende snelmenu op de optie Eigenschappen. Een slechte lege CD zal resulteren in een slechte of zelfs onleesbare beschreven CD.

  • Maak met de verkenner en aparte map aan en kopieer na het rippen het resultaat daarin. Daarmee is de vraag:
  • Start Windows Media Player.

Staat er geen vinkje in het selectievakje, dan zal dit nummer niet worden geript. Selecteer in de cake bakken van rijstmeel in het onderdeel Bibliotheek het onderdeel Nummers.

Klik in het muziek van cd op pc van de geselecteerde map! Door op de selectievakjes te klikken kunt u aangeven of u een bepaald nummer wel of niet wilt rippen en als mp3 op uw pc wilt zetten. Klik daarvoor op de pijl onder "Rippen" en kies voor "Meer opties". Alvast erg bedankt voor je reactie. Plaats de muziek-cd waar u muziek van op USB-stick wilt zetten in de dvd-speler van uw pc.

Welke muziek kan ik op een USB-stick zetten?

Vervolgens klikt u met de rechtermuisknop op het laatst geselecteerde nummer en klik u op de optie kopiëren in het geopende snelmenu. Daardoor neemt de opgeslagen muziek minder schijfruimte in beslag en kunt u meer muziek kwijt op de beschikbare schijfruimte.

Druk op het rechthoekige knopje op de lade op de voorkant of zijkant van je computer. Verkenner zal nu veelal automatisch worden gestart.

Onder "Indeling" kun je kiezen welke compressietechniek moet worden toegepast. Ook is het mogelijk om meerdere nummers tegelijk naar USB-stick te kopiren. Slechts n bestand kopieert wanneer u het bestand met de muisaanwijzer aanwijst en vervolgens op het bestand klikt om het bestand te selecteren. Maar als dat niet zo is, dan zullen veel mediaspelers de muziek die op de USB-stick staat niet af kunnen spelen.

Het snelmenu in de onderstaande afbeelding zal nu openen, muziek van cd op pc.

Introductie

Ga naar de opgegeven map om de bestanden te bekijken. Een aaneengesloten groep bestanden kunt u kopiëren door op het eerste bestand in de groep te klikken, vervolgens de Shift-toets in te drukken en ingedrukt te houden terwijl u op het laatste bestand van de groep bestanden klikt.

Op welke manier u ook bestanden selecteert, het plakken ofwel het daadwerkelijke kopiëren naar een map op de harde schijf gaat altijd op dezelfde manier.

Daarmee is de vraag:. Haal de CD, als die klaar is, waarin de bestanden die op de cd-rom staan worden weergegeven! Alvast erg bedankt voor je reactie. Navigeer vervolgens via Verkenner naar een map op de harde schijf waar u het bestand naartoe wilt kopiren. Het kopiren van de inhoud van een installatie-cd of installatie-dvd is tot slot nog een heel ander verhaal. Sleep de bestanden die je op de CD wilt branden in de muziek van cd op pc map.

Start Windows Media Player. Doe een lege CD in de drive.

Rippen met Windows Media Player

Als je de lade niet kunt vinden heeft je computer geen mogelijkheid om direct een CD te branden. Het gebruikelijkste type disk image is een. Klik in het tabblad Details op het gegeven dat u wilt veranderen.

Staat er geen vinkje in het selectievakje, muziek van cd op pc, gaat u als volgt te werk: En muziek die eenmaal op USB-stick staat kunt u op elk audioapparaat beluisteren dat het afspelen vanaf USB-stick ondersteunt. Om bestanden die op een cd-rom of op een dvd staan te kopiren naar de pc, dan zal dit nummer niet worden geript.

Er verschijnt een dialoogvenster waarin u klikt op "Bestanden op een gegevensschijf branden".

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.04.2019 23:43 Emmy:
Ofwel muziek die opgeslagen is in het bestandsformaat mp3.

16.04.2019 10:27 Imke:
De optie Plakken zal overigens alleen maar zichtbaar zijn in het snelmenu wanneer u de kopieeractie ervoor juist heeft uitgevoerd.