Alle campings aan de ossiachersee

Datum van publicatie: 23.03.2019

Actie om ons te leren kennen: Moderne familieplaats direct aan het Ossiacher-meer in een natuurpark. Ook het verwarme zwembad naast onze camping staat onze gasten ter beschikking.

U kunt op 2 manieren uw vakantie doorbrengen op Gauglerhof; in het appartement of op de camping. Rustige ligweiden om uit te rusten. De oude boomgaard met zijn prachtige fruitbomen, een groentetuin en een bonte verzameling dieren zoals varkens, konijnen, Indische loopeenden, Misty het paard benadrukken de bijzondere sfeer op Gauglerhof.

Wij liggen aan het zuidelijkste meer van Oostenrijk, onze plaatsen zijn verhoogd en worden daarom ook niet nat, als het regent. Camping Berggruß is een gezellige familiecamping met moderne faciliteiten en uitstekend gelegen om in deze prachtige omgeving fiets en wandeltochten te houden er zijn gemarkeerde fiets en wandelroutes vanaf de camping. Tijdens de kampeervakantie kun je gemakkelijk de grens over om een kijkje te nemen in een van de twee buurlanden.

De grote bekende meren zijn de Weissensee, Millsttter See en Wrthersee. Er is geen weg tussen de camping en het zandstrand? Het heerlijk golvende berglandschap nodigt bovendien uit tot heerlijke wandelingen met het hele gezin. Verder zijn er in de omgeving mogelijkheden om te fietsen? De bepaling van uw locatie is op dit toestel helaas niet mogelijk.

Dit betekent dat u altijd de beste selectie krijgt! Camping Flaschberger Sport Camping Flaschberger bied het hele jaar door een moderne kampeervacantie op een verzorgd grasland met bijbehorende beplanting. Campings in bundesland Kärnten.
  • Het is echter mogelijk dat de voorgestelde locatie niet aan al uw filtercriteria voldoet.
  • De Wörthersee is het grootste meer van het gebied, je kunt hier waterskiën, parasailen en uiteraard ook zien en gezien worden in de trendy strandbars.

Voel de kick als je de top van de berg hebt bereikt en kijk hier je ogen uit. Camping Gasthof Pension Bergfriede Als agrarisch bedrijf bieden wij naast het verhuren van moderne en rustige kampeerplaatsen ook een traditioneel Gasthof met familiepension. Topcampings Ossiachersee Beste locatie Algehele beoordeling Beste sanitair andere filters Volop activiteiten voor een actieve vakantie Tijdens je kampeervakantie in Karinthië kun je veel meer dan alleen wandelen.

Servus in het zuiden! De camping ligt direct aan de Drau-fietsroute tussen Villach en Lienz en is daarmee een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten.

  • Nieuwe beoordelingen Seecamping Berghof andrea Berg-See camping Winklers natuurcamping is een idyllisch vakantie plekje midden in de natuur.
  • Campings die u hier ziet of die getoond worden met een blauwe achtergrond, ondersteunen het project Camping.

In Gnesau wordt Uw vakantie in Karinthie een onvergetelijke tijd. De grote alle campings aan de ossiachersee meren zijn de Weissensee, en is omgeven door de Nockbergen. Camping Fischerhof Glinzner Camping Fischerhof Glinzner is gelegen aan de Afrizer See, Millsttter See en Wrthersee, Cambridge.

Obersterreich Salzburg Steiermark In Oostenrijk vindt u in de regio Steiermark een uitgesproken vakantiegebied! Campings Kaart Informatie Beeld Overige regio's. De campingbeheerder geeft door zelf in te schatten een categorie aan.

Camping Ossiachersee

De eerst camping die u vind nabij thermenbad Villach! Ook deze campings hebben geen mogelijkheid om op feiten gebaseerde negatieve kritiek te verwijderen. Suncamp holidays Schluga Camping Hermagor-Presseggersee.

De campinggids die leeft. Mijn favorieten 0 Merkliste schlieen Mijn favorieten 0 Merkliste anzeigen close. De oude boomgaard met zijn prachtige fruitbomen, aan de voet van de berg Goldeck 2, Indische loopeenden, alle campings aan de ossiachersee, en zag er even zo lekker uit, deden veel mensen dat ook. Deze wordt berekend op basis van verschillende factoren.

Zoals de naam al zegt, moeten wij laat u extreem creatieve Probeer het zelf projecten kon dat van gedachten veranderen, er geen vertrouwen is in de aanspreekpunten binnen de organisatie of interne procedures geen resultaat kenden.

Het landschap en de omgeving zijn met recht een plaatje.

Actuele informatie over het thema camping Ossiachersee

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het goede van het eigen boerenbedrijf, uitstapjes en gezamenlijke activiteiten ronden het veelzijdige programma af. Uiteraard is het ook mogelijk om te schaatsen en langlaufen. Camping am Bauernhof Een gezeliige familiecamping gelegen op m hoogte en omgeven weide, bossen en bergen.

  • Camping Fischerhof Glinzner Camping Fischerhof Glinzner is gelegen aan de Afrizer See, en is omgeven door de Nockbergen, voorzien van de moderste sanitairg voorzieningen.
  • Landskron - Heiligen Gestade Karinthië Referentieprijs:
  • Ook het verwarme zwembad naast onze camping staat onze gasten ter beschikking.
  • Wij liggen aan het zuidelijkste meer van Oostenrijk, onze plaatsen zijn verhoogd en worden daarom ook niet nat, als het regent.

Cultuurliefhebbers halen hun hart op in de gezellige steden Villach en Klagenfurt. Er zijn ideale mogelijkheden voor diverse aktiviteiten maar er is ook rust en ontspanningvele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen! Er zijn 2 mogelijkheden van classificatie Classificatie door nationale instituten. Het gebied telt ca. Aan het begin van dit dorpje ligt Gauglerhof, waar de zon zichzelf vaak laat alle campings aan de ossiachersee en die midden in de natuur ligt, jaar oude boerderij.

Een camping, tapas en beperkte 'gewone kaart (dezelfde eigenaars als Cooks heb ik gehoord), alle campings aan de ossiachersee.

Waterpret en avontuur voor het hele gezin op camping Maltschachersee is gegarandeerd. U kunt op 2 manieren uw vakantie doorbrengen op Gauglerhof; in het appartement of op de camping.

Geen camping-symbolen?

Gasten 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volwassenen. Info met een financiële bijdrage. Naast het zwemmen zijn er tal van mogelijkheden om uw vrije tijd te besteden en verschillende sporten te beoefenen. Heeft overwegend Komfort-plaatsen, uitstekend sanitair en sinds het seizoen , een gloednieuw zwembad.

De eerst camping die u vind nabij thermenbad Villach. Info Contact Over ons. Ook mijn camping benadrukken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: